Om oss

Nordens nya varumärke

För alla skandinaviska jägare och friluftsälskare.

VÅR HISTORIA

ERFARENHET SEDAN 1991

Bakom varumärket Nordhunt står jägare och friluftsmänniskor från Jaguargruppen, Nordens största oberoende inköpskedja för jakt och friluftsliv. Med över tjugofem års erfarenhet av att testa den utrustning som funnits på marknaden så tar vi nu steget till vårat eget varumärke.

Under alla år i branschen har vi ständigt stött och blött samma dilemma, frågan ifall produkten lever upp till sin utlovade funktion och kvalitet. Vi vill att våra kunder ska kunna hitta allt de behöver till sina äventyr hos oss, utan att behöva fundera över om kvaliteten är tillräckligt hög eller om produkten lever upp till sin utlovade funktion. Här föddes idén till Nordhunt.

VÅR VISION

KVALITET FÖR PENGARNA

Nordhunt är bättre utrustning till attraktiva priser, helt enkelt. Redan till sommaren kommer de första produkterna att dyka upp i Jaguargruppens butiker och inom en tid räknar vi med att kunna erbjuda ett fullstort sortiment. Nordhunts produkter är utvalda och godkända av erfarna skandinaviska jägare och skyttar, med höga krav på kvalitet och funktion. Produkterna är anpassade för att kunna möta det variationsrika skandinaviska klimatet och klara av tuffa påfrestningar. För att fatta oss kort: Vi har tagit fram ett brett sortiment av god kvalitet och funktion som fungerar för jägare, friluftsfolk och alla andra som älskar att vara utomhus.

FAQ

Var kan jag köpa produkter från Nordhunt?

 

Nordhunts produkter finns i Jaguargruppens jakt- och outdoorsbutiker.

Hur kontaktar jag Nordhunt?

Alla frågor angående Nordhunt produkter hänvisas till Jaguargruppens butiker. Kontakta din lokala återförsäljare ifall du har några frågor eller funderingar kring våra produkter. Hitta din närmaste återförsäljare här.